Koľko sledovateľov má Ronaldo

Vytvorené 5 marec, 2024
Celeb Instagram, z ktorého sa môžeme inšpirovať

Instagram, sociálna platforma na zdieľanie fotografií a videí, má miliardy aktívnych používateľov po celom svete. Jeho vplyv narástol natoľko, že zmenil spôsob, akým sa jednotlivci spájajú, komunikujú a dokonca aj obchodujú. Popularita tejto platformy viedla k pretekom medzi celebritami, športovcami a influencermi o zhromaždenie najvyššieho počtu sledovateľov, čím sa upevnil ich digitálny vplyv.

Vláda Instagramu

Najsledovanejším účtom na Instagrame nie je nikto iný ako samotný Instagram. Oficiálny účet platformy sociálnych médií @instagram sa môže pochváliť ohromujúcim počtom 651 miliónov sledovateľov od roku 2024. Účet primárne propaguje trendový obsah z celej stránky, zvýrazňuje jedinečné príspevky, predstavuje nové funkcie a oslavuje globálne udalosti.

Dominancia športových ikon

Cristiano Ronaldo
Korunu pre najsledovanejšieho jednotlivca na Instagrame získava Cristiano Ronaldo. Portugalský futbalista, známy po celom svete svojimi výnimočnými schopnosťami a charizmou, má na svojom účte @cristiano impozantných 600 miliónov fanúšikov. Ronaldov profil umožňuje fanúšikom nahliadnuť do jeho profesionálneho a osobného života, od jeho elektrizujúcich výkonov na futbalovom ihrisku až po chvíle mimo ihriska s rodinou a priateľmi.

Lionel Messi
Za Ronaldom nezaostáva Lionel Messi, ďalšia futbalová legenda, ktorá si na Instagrame nazbierala značnú sledovanosť. Messi, argentínsky futbalista oslavovaný pre svoju pozoruhodnú hru, má na svojom účte @leomessi 482 miliónov sledovateľov. Messiho profil je plný momentiek z jeho kariéry a rodinných momentov, vďaka čomu môžu fanúšikovia nahliadnuť do jeho života na ihrisku aj mimo neho.

Sláva ženských celebrít

Selena Gomez
Titul najsledovanejšej ženy na Instagrame drží Selena Gomez, americká speváčka a herečka so 427 miliónmi sledovaností na svojom účte @selenagomez. Okrem zdieľania aktualizácií o svojich hudobných a hereckých projektoch Gomez používa svoju platformu na obhajovanie povedomia o duševnom zdraví a iných sociálnych problémoch.

Kylie Jenner
Ďalšou ženou dominujúcou na Instagrame je Kylie Jenner, hviezda televíznych reality show a podnikateľka, ktorá má na svojom účte @kyliejenner 398 miliónov fanúšikov. Jenner používa svoj Instagram na propagáciu svojich kozmetických a kozmetických podnikov, Kylie Cosmetics a Kylie Skin, a zdieľa pohľady zo svojho osobného života.

Command of Entertainment Giants

Dwayne "The Rock" Johnson
Dwayne „The Rock“ Johnson, známy herec a bývalý šampión WWE, má na svojom účte @therock masívnu sledovanosť na Instagrame s 388 miliónmi fanúšikov. Johnsonov profil je plný cvičebných videí, motivačných citátov a pohľadov do zákulisia jeho filmových projektov, ktoré vykresľujú obraz jeho mnohostrannej kariéry.

Ariana Grande
Ariana Grande, uznávaná americká speváčka a herečka, má na svojom účte @arianagrande 378 miliónov fanúšikov. Grande zdieľa novinky o svojej hudbe, zverejňuje rozkošné obrázky svojho psa a propaguje svoju kozmetickú značku REM Beauty na svojom instagramovom účte.

Kardashian-Jennerov vplyv

Kim Kardashian
Kim Kardashian, hviezda televíznej reality show, ktorá sa stala podnikateľkou a začínajúcou právničkou, má na svojom účte @kimkardashian 363 miliónov fanúšikov. Kardashian využíva svoju platformu na propagáciu svojich rôznorodých podnikateľských aktivít vrátane značky tvarovaných odevov Skims a značky krásy KKW Beauty.

Khloe Kardashian
V tesnom závese je Khloe Kardashian s 298 miliónmi sledovateľov na jej účte @khloekardashian. Kardashian, podobne ako jej sestry, používa svoj účet na propagáciu svojich podnikov a zdieľanie osobných skúseností.

Ikona Instagramu

Pop a R&B Divas

Beyoncé
Beyoncé, celosvetovo uznávaná popová a R&B speváčka, má na svojom účte @beyonce 315 miliónov fanúšikov na Instagrame. Účet Beyoncé obsahuje podmanivé autoportréty, profesionálne fotografie z rôznych natáčaní a hudobné videá, ktoré fanúšikom ponúkajú pohľad do jej mnohotvárneho sveta.

Vzostup mladšej Jenner

Kendall Jenner
Prvú desiatku uzatvára Kendall Jenner, modelka a hviezda televíznej reality show, s 294 miliónmi sledovateľov na svojom účte @kendalljenner. Jenner používa svoj účet na predvádzanie svojich modelingových koncertov, osobného života a spolupráce so sestrou Kylie na ich kozmetickom rade.

Záver

Instagram, ktorý je hnacou silou sociálnych médií, umožnil celebritám a influencerom spojiť sa so svojimi fanúšikmi na osobnej úrovni. Platforma je naďalej bojovým poľom popularity, pričom týchto desať účtov vedie balík. Bude zaujímavé sledovať, či sa rebríček v budúcnosti zmení, vzhľadom na dynamickú povahu popularity sociálnych médií.

Cristiano Ronaldo má v súčasnosti na Instagrame viac ako 300 miliónov sledovateľov, čo z neho robí jedného z najsledovanejších jednotlivcov na platforme.

Ženské celebrity ako Beyoncé, Selena Gomez a Kylie Jenner sú známe svojimi významnými sledovanosťami a vplyvom na Instagrame.

Faktory ako ich talent, charizma, pútavý obsah, spolupráca so značkami a pravidelné aktualizácie prispievajú k sláve ženských celebrít na Instagrame.